Tarıman’dan Muhtarlar Derneği’ne Ziyaret
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necati Tarıman, Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette muhtarların köylerdeki çalışmaları hakkında bilgi alan Tarıman, son dönemde bölgede yaşanan yangınlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Muhtarlara daha duyarlı ve dikkatli olunması çağrısında bulunan Tarıman, “Bölgemizde yaşadığımız yangın çok büyüktü. Allah bir daha yaşatmasın. 3 köyümüz hariç tüm köylerimizde su tankerleri bulunuyor. Eksik olan köylerimize de en kısa zamanda su tankerlerini tamamlamak için çalışıyoruz. Yangınlar konusunda daha dikkatli ve duyarlı olmalıyız.
Ayrıca yangınlarda su tankerleri ile yangını söndürmeye çalışan tüm vatandaşlarımıza yardımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Ziyarette ayrıca kuraklık ve su sıkıntısı konuları da ele alındı. Su tasarrufunun önemine dikkat çekilerek muhtarlarla çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Tarıman, muhtarların sorun ve taleplerini de dinleyerek, bunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Haber: Caner AKŞİT
Tarih: 02-09-2025