içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

URAL “DAVAMIZ CUMHURİYETİN VE ATATÜRK DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKMAKTIR”

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP'den Çanakkale Milletvekili aday adayı olan Metin Ümit Ural, destek turlarını sürdürüyor. Gelibolu'da parti örgütünü ziyaret eden ve neden aday olduğunu açıklayan Ural, bu ziyaretin ardından İlçe Başkanı Nevzat Kaya ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı da ziyaret etti. Ural'a adaylığının hayırlı olmasını dileyen Başkan Özacar, seçim maratonunda herkesi büyük sorumluluklar beklediğini vurguladı.

URAL “DAVAMIZ CUMHURİYETİN VE ATATÜRK DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKMAKTIR”

CHP İlçe Başkanlığı’na milletvekili aday adaylığını açıklamak ve kendisini tanıtmak amacıyla Metin Ümit Ural geldi.Ural’ı CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Metin Ümit Ural konuşmasında :”Laik Cumhuriyeti korumak hepimizin görevi gerisi bana göre teferruat her türlü göreve talibiz zaten açıklamamda da bunu söyledim.Ben bir görev adamıyım, nerede görev verilirse ona hazırım dedim. Beni belki bir çoğunuz tanımıyor olabilir ben Yenice doğumluyum annem bir köy ebesi,babam ilkokul öğretmeni yıllarca görev yaptıkları yer Yenice.Lise son sınıfa kadar Yenice’de okudum.Yenice’deki öğrenimim bittikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesine girdim.1978 girişliyim 1982 mezunuyum.İstanbul’daki 1980 yıllarının öğrencilik yıllarını yaşayan zorlukları bilen bir arkadaşınızım ardından mühendis olduktan sonra bir yıllık bir master programına katıldım. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde İşletme eğitimi aldım. Bunu da birinci yılda tamamlayıp artı haneme yazdım bu arada burs hakkı kazanmıştım” diyerek kendini tanıttı ardından şöyle devam etti.
“Beklenmedik,baskın bir seçimle karşı karşıya kaldık o da 24  Haziran seçimleri tabi burada en önemli konumuz ,mücadelemiz laik Cumhuriyeti korumak,hak,hukuk devletini oluşturmak,özgürlüklerin geri kalanını sağlamak zorundadır o nedenden dolayı verilecek her türlü göreve talibim bu arada tabi ki bir parlamenter seçimi var burada da bu baskın ön seçim dolayısıyla bir ön seçim yok bu ön seçim yerine Çanakkale’de ilçelerin kendi mail yoklamaları ilçe ,il ve delege bazlı belki yönetim kurulu bazlı bir eğilim yoklaması var.Bu eğilim yoklamasında Çanakkale’de aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız şu anda 7 kişi oldular.Ben bugün yeni öğrendim 2 arkadaşımız Biga’dan ben üçüncü kişiyim Muharrem Erkek 4, Bülent Öz 5, Serdar Soyan 6, Erdinç Uslan7. sırada Uslan’ı tanımıyor olabilirsiniz o da kendisi sendikacı Çanakkale’de diğer arkadaşlarımızı tanıyorsunuz ben hepsine başarılar diliyoruz. Burada davamız kişilerin başarısı değil,davamız Cumhuriyet kazanımları,Atatürk devrimlerine sahip çıkılmalı,...Benim bugün buraya geliş nedenim ilçenizin de seçilebilir sırada bir görev ve uygun görmesi  alması halinde aynı o  hayat mücadelemdeki başarılarıma imza atacağıma inanıyorum desteğinizi istiyorum “diyerek sözlerini tamamladı.
Ardından sözü CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya aldı.Kaya konuşmasında “Metin Bey’in yaptığı ziyaret ve konuşmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz görevinde başarılar diliyoruz.Kendilerini çok güzel ifade ettiler önceki dönemden beri bu arena da aktif olarak görev alıyor.Bu dönemde yine birilerinin çekildiği yerde bu dönemde yine ben varım diye çıktı o anlamda cesaretinden dolayı kendisini kutluyoruz.
Biz geçen hafta Ankara’da iken kendisi de aday adaylığı için oraya gelmişti, beraberdik .Genel Başkan Yardımcısı ile yaptığımız görüşmelerde sürenin çok kısa olması sebebiyle aday adaylığı konusunda bir tamyül yoklaması yapılamayacağı bunu Çanakkale adına özel talepte bulunduk fakat başka ilçelere illere örnek olur sebebiyle izin çıkmayacağını belirttiler o anlamda belki sorulabilir noktasında ama atamaları sıralamaları genel merkez kendisi yapacaktır.
Bize düşen 24  Haziran seçimlerine giderken kırılmadan,ayrılmadan,bölünmeden bir yumruk gibi inanarak aşırı bir efor ve gayret sarfederek 24 Haziran’ın akşamında bu işi sandıkta bitirmek.Sandık bir ışık çıkarmak inşallah 25 Haziran sabahı da Türkiye yeniden Cumhuriyeti’ne ,Atatürk’üne sahip bir lider anlayışıyla devam edecek.”diyerek sözlerini tamamladı.
İlçe Başkanı Kaya konuşması esnasında bir duyuruda bulundu. Muharrem İnce’nin 16 Mayıs  Çarşamba günü Edirne ‘de saat 16:00’da geleceğini ,katılmak ve kendisine destekte bulunmak isteyenlerin CHP İlçe binası önünden araç kaldırılacağını da  belirtti.

Tarih: 08-05-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum