içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’nde GELENEKSEL iFTAR SOFRASI

Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi tarafından hastane yöneticileri, sağlık çalışanları ve hasta yakınlarına yönelik iftar programı düzenlendi.

Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’nde GELENEKSEL iFTAR SOFRASI

İftar buluşmasında İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı ve  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok müjde verdi. Tayfur ve Adilhan köylerinde bulunan ve onarımları tamamlanan Sağlık Ocakları sağlık hizmeti vermeye başlayacak. 

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesinin verdiği iftara Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Çiğdem Şeker, Evreşe Belediye Başkanı Kamil Soyuak, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, hastane yöneticileri, sağlık çalışanları katıldı.
Genel Sekreterlik, hastane yöneticileri, nöbet tutan sağlık çalışanları kaynaşmasının amaçlandığı programda, büyük bir aile olduğunu gösteren hastane personelleri ve sağlık çalışanları hastane bahçesinde bir sofra etrafında iftar yaptılar. 
Başhekim Burak Demirca, Ramazan ayının birleşme kaynaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sunulduğu bir ay olduğunu, bu tür programlar daha nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunumuna katkı sağlaması bakımından önemli olduğunu, aynı zamanda sağlık yöneticisi, sağlık çalışanı ve hasta yakınlarının birbirlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olacağına dikkat çekti. Demirca,  benzer programların diğer bağlı hastanelerde de devam ettiğini sözlerine ekledi.
Bir müjde de İl Sağlık Müdürü Taşçı ve İlçe Başkanı Gözütok verdi
Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesinin verdiği ve ilçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya'nında katıldığı  iftar yemeğine katılmak üzere ilçeye gelen ve bir takım incelemelerde bulunan Çanakkale İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, ve  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, Tayfur ve Adilhan'daki vatandaşların sağlık çilesini bitiren müjdeyi verdiler. İlçe Başkanı Gözütok, "bu konuda gelen şikayetleri gerekli birimlere bildirdik ve gerekli çalışmalar yapıldı. Tayfur'da hemen sağlık hizmeti verilmeye başlanacak. Adilhan'da da,  15-20 gün içinde sağlık hizmeti verilecek" dedi.
İftardan sonra hastane yönetimi ile Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ve yönetim kurulununda bulunduğu sohbet sırasında, Gazetecilerin, Tayfur ve Adilhan köylerindeki Sağlık Ocakları ile ilgili vatandaşların şikayetlerini iletmesi ve durumlarının ne olacağını sorması üzerine, bu konuda çalışmalarını tamamladıklarını belirten Çanakkale İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı şunları söyledi.
"Tayfur köyüne yarından itibaren bir hemşire kaydırılacak ve sağlık hizmeti verilmeye başlanacak.  Adilhan köyününde sorununu Haziran ayı içerisinde çözeceğiz. Vatandaşlarımız onca yolu en azından bir iğne vurulmak için gelmeyecek." dedi.

HABER: HAYRETTİN ÜNEL

Tarih: 01-06-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum