içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sağlıklı Beslenme Semineri Gerçekleştirildi

Gelibolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği sağlıklı beslenme semineri 10 Ocak Cuma günü gerçekleştirildi.

Sağlıklı Beslenme Semineri Gerçekleştirildi
Gelibolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ülkemizde spor kültürünün yaygınlaşması, halkımıza bilinçli ve sağlıklı spor yaptırmayı amaç edinen 2012 yılında hayata geçirilen koşabiliyorken koş projesi çalışmalarının ilçemizdeki faaliyetlerinin temsilcileri olmaya devam ediyor.
İlçemizde yaşayan bayanlar için Gelibolu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda sağlıklı beslenme semineri verildi. Spor Eğitim Uzmanı Ayşe Tekiroğlu tarafından program öncesi koşabiliyorken koş projesi hakkında bilgilendirme yapıldı ve daha sonra Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Diyetisyen Pelin Pektaş tarafından bayanlara sunum gerçekleştirildi, ardından da bayanların sorularına cevap verildi. İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Ebe Gamze Bozkurt tarafından, rahim ağzı kanseri ile ilgili bilgilendirme yapılarak bayanların sorularına cevap verildi. Çanakkale Ak Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu da; "Bayanlara yönelik bu çalışmalarınızı takip etmekteyim. Çalışmalarınızı taktir ediyor, başarılar diliyorum. Şuan şehir dışı programım sebebiyle aranızda olamıyorum. Başka çalışmalarınızda aranızda bulunmak dileklerimle iyi günler diliyorum" mesajıyla sağlıklı beslenme programı için bir mesaj yayınladı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü düzenlenen seminer için İlçe Sağlık Müdürlüğüne ve program katılımcılarına teşekkür etti.
Haber: İrem FAKİR

Tarih: 13-01-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum