içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

KIZILAY’IN VEKALET İLE KURBAN BAĞIŞI BEDELLERİ AÇIKLANDI

Türk Kızılayı, Kurban Bayramında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere düzenlenen vekâletle kurban bağışı kampanyası fiyatlarını açıkladı.

KIZILAY’IN VEKALET İLE KURBAN BAĞIŞI BEDELLERİ AÇIKLANDI

Türk Kızılayı ’nın geleneksel hale gelen “Vekâletle Kurban Kesim” kampanyası ile ilgili Türk Kızılayı Gelibolu temsilcisi Nurdan YEL, basın açıklamasında bulunarak; “Yurt içinde kurban bağışı bedelinin 750 TL, yurt dışında ise 590 TL olarak belirlendiği bildirildi” dedi.

Nurdan Yel, “Vekâletle kurban kesimi kampanyamızla, kurban ibadetlerini yerine getirmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız, ulaşamadıkları ihtiyaç sahiplerinin sofralarını niyetleri ile mutlu edecekler. İlimizde ki hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye çalışacağız. Yapılan yardımlar ile hem Gelibolu'da hem de dünyanın farklı coğrafyalarındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak onların mutlu olmasını sağlayacağız” diye konuştu.
Vekâleten Kurban Kesim kampanyası için yardımda bulunacak olan vatandaşlar içinde hesap numaralarının bilgisini veren Yel açıklamasına şöyle devam etti; “ Tüm banka şubelerinde Kızılay Hesabına, PTT Şubelerinde Kızılay Posta Çekini Şubelerimizi ve İnternet sitemizi kullanabilirsiniz. 
Türk Kızılayı Gelibolu Şube Temsilcisi Yel son olarak “İsteyenler Gelibolu Kızılayı Şubemize gelerek kurban vekâletlerini ve her türlü bağışlarını makbuz karşılığında yapabilirler. Gelemeyecek olan vatandaşlarımızda irtibat telefonlarımızdan bizlere ulaşarak adreslerini ve telefonlarını bildirmeleri halinde; bizzat kendilerine ulaşarak vekâlet ve bağışlarını makbuz karşılığında alabiliriz. Bu vesile ile şimdiden tüm İslam aleminin ve Gelibolulu hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ederim” diye konuştu.

Haber: Burçin YILMAZ

Tarih: 30-07-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum