içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İYİ Parti yönetiminden ziyaretler

Gelibolu’da ki teşkilat yapısını kuran ve geçtiğimiz günlerde ilçe binasını da belirleyen ve adresini ilan eden İYİ Parti Gelibolu İlçe Teşkilatı, ilçe protokolü ziyaretlerine başladı.

İYİ Parti yönetiminden ziyaretler

İlk olarak önceki gün Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı makamında ziyaret eden İyi Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Yüzügüler ve Parti Yönetim Kurulu üyeleri, dünde İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’yı ve İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç’i makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İYİ Parti Gelibolu Kongresi’nin ardından Ali Rıza Yüzügüler başkanlığında oluşan yeni yönetim, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette, Kılınçkaya’ya yönetim kurulu üyelerini tanıtan Yüzügüler, çalışmaları hakkında bilgi vererek Gelibolu için taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hakan Kılınçkaya ise, İYİ Parti’nin ilçe teşkilatını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç’i makamında ziyaret eden İYİ Parti ilçe Başkanı Ali Rıza Yüzügüler; “24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile milletvekilliği genel seçimlerine İYİ Parti’nin katılıp katılamayacağı tartışılırken, partinin kurucusu Meral Akşener seçim startını verdiğini ve bu doğrultuda Cumhurbaşkanlığı için aday olduğunu belirterek çalışmalarımızı bu yönde hızlandırdık” dedi.

Tarih: 04-05-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum