içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gençler Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Sakarya’da düzenlenen Okullar arası Havalı Silahlar Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Gelibolu Anadolu Lisesi erkek takımı genç erkekler havalı tabanca kategorisinde 1573 puanla yeni Türkiye rekorunu kırarak üst üste 4. kez Okullar arası Türkiye Şampiyonu oldu.

Gençler Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Türkiye genelindeki tüm okulların katılımıyla her yıl gerçekleştirilen “Okullar Arası Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası” bu yılda Sakarya’da gerçekleştirildi. 27-28 Mayıs 2017 tarihinde Sakarya’da yapılan Okullar Arası Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası ‘na Genç Erkekler Havalı Tabanca branşında Çanakkale bölgesinden yarışmalara katılan ilçemiz Gelibolu Anadolu Lisesi takımı 4 yıldır sürdürdüğü başarısını bu yılda devam ettirip Türkiye rekoru kırarak 4. Yıldır olduğu gibi bu yılda birincilik kazandı.

İlçemizden yarışmalara katılan Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takımı’da ikincilik kazanarak Çanakkale bölgesinin  bu branşta geçilemeyeceğini gösterdiler. 
Diğer yandan aynı yarışmalarda Genç kızlar havalı tabanca branşında yarışmalara katılan Gelibolu Anadolu Lisesi Takımı altıncı oldu.

Kazandıkları başarılardan dolayı tüm takım sporcuları ve antrenörlere teşekkür eden Gelibolu Avcılık Atıcılık Kulübü Antrenörü Hüseyin Şakar, “Türkiye genelindeki tüm okulların katılımıyla gerçekleştirilen yarışmalarda üstün başar elde eden okullarımızı, öğretmenlerimizi ve en çokta öğrencilerimizi tebrik ederim. Ayrıca yarışmalarda takımlarımıza teçhizat ve antrenör desteği sağlayan Gelibolu Yarımada spor ve Gelibolu Avcılık ve Atıcılık Kulüplerine teşekkür ederiz” dedi.

OKULLAR ARASI GENÇ ERKEKLER HAVALI TABANCA TAKIM TASNİFİ 
1 . GELİBOLU ANADOLU LİSESİ    1573 PUAN YENİ TÜRKİYE REKORU 
2.  MEHMET AKİF MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ     1566 PUAN 
8.  ECE BEY MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ    1462 PUAN

OKULLAR ARASI GENÇ ERKEKLER HAVALI TABANCA FERDİ TASNİFİ 
2 . ALTUĞ TEKİN  M.AKİF ERSOY MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Tarih: 07-06-2017

FACEBOOK YORUM
Yorum