içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gelibolu Kanatlı Hayvanları Yetiştirme ve Koruma Derneği GELiBOLU’DA iLKi YAPTI

İlçemiz semalarında zaman zaman gökyüzünde dans ederlerken görmeye alıştığımız güvercinler, sahipleri için de adeta bir tutkuya dönüşmüş durumda...

Gelibolu Kanatlı Hayvanları Yetiştirme ve Koruma Derneği GELiBOLU’DA iLKi YAPTI

Bu tutkuya kapılan ve sermayelerinin büyük bir bölümünü güvercinlere harcayan bazı vatandaşlar, özenle beslediklerini kuşlarını 6 Mayıs 2018 Pazar günü düzenlenecek festivalde tanıtacak.
İlçemizde 26 Kasım Stadyumunda saat 08:00-17:00 arasında 6 Mayıs 2018 Pazar günü yapılacak olan Güvercin Festivali, Gelibolu Kanatlı Hayvanları Yetiştirme ve Koruma Derneği tarafından şehrimizde bir ilke imza atılarak gerçekleştirilecek. Dernek Başkanı Mehmet İşler ilçemizde ilk defa yapılacak olan ve daha önce görmedikleri güvercin türleri için tüm halkımızı 26 Kasım Stadyumuna davet etti.
Festivalde güvercinler tanıtılacak, çeşitli etkinlikler ve gösteriler yapılacak. İlçemizde gençlerin kötü alışkanlıklara bulaşmamaları ve onların kendilerinin hobi olarak başlayabilecekleri ve daha sonra bir tutkuya dönüşecek olan güvercin yetiştirme sevdası gençlerimiz için bir fırsat olarak değerlendirilmeli. 

Tarih: 04-05-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum