içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP ÇANAKKALE MiLLETVEKiLLERi ERKEK VE CEYLAN TBMM’YE ÇiFTÇiLERiN SORUNLARI iLE ALAKALI SORU ÖNERGESi VERDi

CHP İlçe Başkanlığı çiftçilerin sorunları ile ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamada; “Geçtiğimiz 11 Eylül’de düzenlenen çiftçilerin sorunlarının dile getirilme toplantısının ikincisi dün düzenlenmesi planlanıyordu. O dönemdeki CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya orada yaptığı konuşmasında kendi milletvekilleri ile çalışma yapacağını bu konuyu meclise taşıyacağını belirtmiş ve CHP Çanakkale Milletvekiller Muharrem erkek ve Özgür Ceylan konu ile alakalı soru önergesini meclise sunmuştur” dediler.

CHP ÇANAKKALE MiLLETVEKiLLERi ERKEK VE CEYLAN TBMM’YE ÇiFTÇiLERiN SORUNLARI iLE ALAKALI SORU ÖNERGESi VERDi

11 Eylül 2018 Salı günü İlçe merkezimizde çiftçilerimizin sorunlarının dile getirilmesi ile ilgili toplantıya CHP İlçe örgütü olarak katıldık.
Sorunlarla ilgili konuşma yaptık ve çözümü konusunda konuyu milletvekillerimize ileterek TBMM’de gündeme getirmeleri konusunda çalışma yapacağımıza İlçe Başkanımız söz vermişti.
Sözümüzün arkasında durarak dönemin İlçe Başkanı Nevzat Kaya konuyu vekillerimize aktararak gereğinin yapılmasını talep etmiştir.
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan konuyu mecliste sözlü olarak gündeme getirmiş, CHP Çanakkale Milletvekili,Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan‘ın girişimleri ile TBMM Başkanlığına verilen bu araştırma önergesini geçen toplantıda açıkladığı üzere 16 Ekim günü yapılacak 2. toplantıda bizzat çiftçilerimize elden vermek isterdik.
Ancak neden olduğunu bilmediğimiz sebeplerden ötürü dün yapılması gereken toplantı iptal edilip, yapılmadığından bu basın açıklaması ile çiftçilerimizi bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.
Bundan sonra da halkımızı yakından ilgilendiren konuları takip etmeye devam edeceğiz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Tarih: 17-10-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum