içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP ÇANAKKALE MiLLETVEKiLi ÖZGÜR CEYLAN SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMiYOR

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan dün Chp ilçe başkanlığını ve ardından Evreşe ile civar köylerini ziyaret etti

CHP ÇANAKKALE MiLLETVEKiLi ÖZGÜR CEYLAN SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMiYOR

CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya “milletvekilimiz Ceylan’ın bayramda Evreşe beldemize bir ziyareti gerçekleşecekti fakat olmadı eşinin dedesinin vefasından dolayı bundan sonra sayın milletvekilimiz ilçe ,ilçe köy köy gezerek ziyaretlerine devam edecek. Bugün ilk çalışmasını Gelibolu’dan başladı kendisine teşekkür ediyoruz. “sözlerini ifade ederek sözü milletvekili Özgür Ceylan’a verdi.
ÖZGÜR CEYLAN”ÜLKE TEK ADAM REJİMİNDEN KURTULMALI” 
    Ülkemiz zor günlerden geçiyor aynı ekonomik kriz devam ediyor. Bunu önemsememiz lazım bu bir ekonomik kriz değildir bu bir siyasal krizdir. Tek adam rejimini dayatanların bize yaşattığı hazin sondur. Ülke daha da kötüye gidecek çünkü bir kişi bir irade ortaya koyarak her şeyi belirleme eğiliminde maalesef bundan dolayı da ülkemiz her geçen gün ortak akıldan ve profesyonellikten uzaklaşıyor, bilimden ve akıldan uzaklaşıyor. Bu şekilde yönetim tarzıyla biz çok daha fazla krizlere gebe olacağımızı biliyoruz. Biz hep söyledik , tek adama ülkeyi bırakmayalım dedik ama neticede Türk Milleti böyle bir tercih ortaya koydu.
    Biz yine doğruları söylemekten yılmadan devam edeceğiz. Bunun aslında tek adam rejiminin sonuçları olduğunu anlatmak bizim şuan ki en önemli görevimiz. Bu tek adam rejiminin bir ürünüdür damadını Hazine  Bakanı yapmasını bana kimse açıklayamaz . Ülkede 80 milyon Türkiye’nin içinde hiç kimse kalmamışçasına damadını Hazine Bakanı yaptığı gün bizde Cumhuriyet kazanımlarımız zaten tehlikedeydi iyice geriye doğru gitmeye başladığı gün olarak tarihe kayıt düşebiliriz.
Gerçekten şuan Cumhuriyet adı altında çok farklı rejim oluşturulmak isteniyor. Meclise hesap vermeyen bakanlarla, kanun hükmünde kararnamelerle amacını aşan artık devleti  ve yaşamı şekillendiren kanun hükmünde kararnamelerle bir kişi devleti ülkeyi yönetiyor.
Bizim ülkedeki görevimiz şuanda sahada olup, bunun yanlış olduğunu anlatmak, bir sonraki olası her seçim için vatandaşın zihnine bunu kazımak, biz doğruları söylüyorduk işte neticesini görün!
Bugün dolar buysa bunun nedeni budur! Bugün Türkiye borçlarını çeviremez hale geldiyse, işsizlik varsa, fabrikalar kapanıyorsa tüm sonuçlar budur. Biz eğer üreten bir ülkeyi hayata geçirebilseydik şuan bizim dolar, mark ,Euro vb .hiçbiri etkileyemezdi ama biz üretmeden tüketiyoruz. Üretmemiz ,üretmemiz lazım biran önce kendi kendine yetebilen, üretebilen tarımda sanayide güçlü bir ülkeye döndürmemiz lazım biz bunu yılmadan anlatacağız. Tekrarın gücüne inanmalıyız.” sözlerini ifade etti. 

Tarih: 06-09-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum