içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ARTIK ÇANAKKALE’YE GiTMEYE SON

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant, esnaf ve sanatkarların sicil belgesi almak ve kayıt için artık il merkezine gitmek zorunda kalmayacaklarını belirtti.

ARTIK ÇANAKKALE’YE GiTMEYE SON

Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) ile Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında yapılan protokolle esnaf ve sanatkarların sicil belgeleri artık Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından verilecek. Protokol imzaları atıldı. ESO Başkanı Ahmet Nalbant, esnaf sicil numaralarının odaları tarafından verileceğini, işyeri açan ve sicille ilgili işlemleri olan esnafların Çanakkale’ye gitme zahmetinden kurtulacağını söyledi. İlçemiz esnafının sicil işlemleri için yıllardır Çanakkale’ye gitmek zorunda kaldığını ve bunun hem iş, hem zaman, hem de ekonomik kayıp olduğuna değinen Nalbant, “Esnafımızın yıllardır çektiği sıkıntıyı çok iyi bildiğimiz için bu konuda yoğun girişimlerde bulunduk. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Ünal Özcan’ın öncülüğü ile bu girişimlerimiz başarıya ulaştı. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile protokol imzaladık. Artık esnafımız sicil kaydı, sicil ve vize işlemleri için Çanakkale’ye gitme zahmetinden kurtuldu. Bu icraatımız, seçim öncesi esnafımıza vermiş olduğumuz sözlerden ve projelerden biriydi. Bunu da başarıyla uygulamaya koyduk. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Ünal Özcan’a, Gelibolu esnafımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ise, mevzuat ve teşkilatlarının imkanları doğrultusunda esnaf ve sanatkarlara her türlü hizmeti yapmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Özcan; “Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını da müşterek çalışarak çözeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Tarih: 03-07-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum