içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok“HAYDi GELiBOLU VAKiT TOKAT VAKTi”

AK Parti Gelibolu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı,önceki gün Oya Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok yaptığı konuşmasında Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a yüklendi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok“HAYDi GELiBOLU VAKiT TOKAT VAKTi”

AK Parti Gelibolu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı,önceki gün Oya Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya  Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, Gelibolu Kadın Kolları Başkanı Zerrin Şakar, Gelibolu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fırat Doğan Yıldız, Eceabat İlçe Başkanı Sulhaddin Aksakallı, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, Köy ve Mahalle temsilcileri, Muhtarlar ve teşkilat mensuplarımızın katıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok yaptığı konuşmasında Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a yüklendi. Gözütok; “Bu güzel günde,13. genişletilmiş danışma meclisi toplantısını bir şölen ve coşku içerisinde yapmak üzere bir araya geldik.
Danışma toplantımızın kentimize ülkemize ve partimize hayırlı olmasını yüce rabbimden diliyorum. 2004 yılında onurla, gururla üyesi olduğum partime ve davama 26 ağustos 2017 tarihinde yapılan 6.olağan ilçe kongresinde yönetimimle birlikte seçilerek önce kadın kolları, daha sonra da gençlik kolları kongrelerimizi yaparak 13 aydır bu kutsal görevi ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte uyumlu bir şekilde alnımızın akıyla icra etmekteyiz. 13 aylık görev süresinde bizden hiçbir zaman varlığını eksik Etmeyen ilçemizin sorunlarıyla İlgili ne zaman kendilerini arasak sorunlarımıza çözüm bulan ve her fırsatta Bizleri köylerimizi ve beldelerimizi ziyaret ederek varlığını bize hissettiren çok kıymetli, Grup başkanvekilimiz Bülent Turan’a milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ve devamlı istişare içinde olduğumuz ve uyumlu çalıştığımız dürüst, çalışkan, başarılı il Başkanımız Gültekin Yıldız’a ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.
Çok kıymetli dostlarım, Gelibolu’nun gelişmesi, büyümesi için ak parti bayrağı altında görev almak, hizmet etmek herkese nasip olmaz. Önümüzde yerel seçimler var oradaki eksiklerimizi burada kapatır ve birlik ve beraberlik içinde ak belediyeciliği, inşallah Gelibolu’muza teşkilatımızla bizlerle birlikte kazandırırız. Benim buna inancım tamdır.
Çünkü Gelibolu’muzu CHP zihniyetinden kurtarma Ak belediyecilikle tanıştırma zamanı gelmiştir. Gelen yatırımları elinin tersiyle iten Bir belediyecilik olamaz. Kış geldi çattı. Benim halkım bu güzel ilçede kömür kokusu çekmek mecburiyetinde değildir. Karşımızda Lâpseki de doğal gaz var, yanımızda Şarköy de, Keşan da her tarafta doğal gaz var şehitler diyarı güzel ilçemizde doğal gaz yük. Gelibolu halkı bunun hesabını Özacar’dan soracaktır.
Askeri iskeleden Mehmetçik Gazinosu’na kadar olan sahil düzenleme projesi kaç yıl oldu hala bitirilemedi. Hamzakoy ve iskele meydanında belediye tarafından yapılıp ihale edilen yerlerin ufak bir yağmurda aktığı ve oradaki müstecirlerin yağmurlarda nöbet tuttuğu bilinmektedir. Yaşadığımız bu güzel ilçemizde yine en ufak bir yağmurda logarların taştığı, su birikintilerinden araçların geçemediği, esnafların dükkanlarını su bastığı bir alt yapıyı görmemezlikten gelemeyiz. Gelibolu belediyesi iyi yönetilmiyor. Tamamen ranta dayalı bir siyaset yapılmaktadır.
Meydanlarda Gelibolu’yu birlikte yöneteceğiz diyerek oy isteyen Özacar belediyeyi babasının çiftliği yaptı, yine ben halkçıyım, dürüstüm diyerek oy avcılığına çıkan bu rantçı başkan, yasal olmadığı ve yargılandığı halde sizlerden topladığı su paralarıyla kendine yüklü miktarlarda maaş yani su birliği katı atık birliğinden her ay yaklaşık 15.000 tl maaş almaya devam etmektedir.
Saçı bitmemiş yetimin hakkını korumak bizim boynumuzun borcu, biz Ak Parti teşkilatı olarak saçı bitmemiş yetimin hakkını bu rantçı başkan Özacar'a yedirmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz. Kendini dürüstlük abidesi ilan eden Özacar'ı önüzdeki yerel seçimlerde Gelibolu halkının vicdanına havale ediyorum.
Haydi Gelibolu Vakit tokat vakti” dedi. 

Tarih: 25-09-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum