içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

15 YILDA 15NCİ ŞAMPİYONLUK KUTLANDI

Bağımsız Gelibolu Kartalları taraftar grubu tarafından organize edilen yemekte, Gelibolu Beşiktaşlılar Derneği’nin kuruluşunun 15nci yılında 15nci şampiyonluk ile beraber üçüncü yıldızı doyasıya kutlayan siyah beyazlı taraftarlara Belediye Başkanı Mustafa Özacar’da eşlik etti.

15 YILDA 15NCİ ŞAMPİYONLUK KUTLANDI

Belediye Başkanı Mustafa Özacar; “Gelibolu Beşiktaşlılar Derneğimizin tertip ettiği organizasyona katılarak, üçüncü yıldızla taçlanan şampiyonluk sevincine bir kez daha ortak olduk. Siyah-Beyaz renklere gönül vermiş dostlarımızla keyifli saatler yaşadık.” dedi.
Yapılan Şampiyonluk Balosuna Beşiktaş Amatör Şubelerden Sorumlu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatör Levent Çifter ile dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
Trakya'da bulunan dernekler de yer aldığı, sıcak bir ortamda geçen balonun sonunda günün anısına Erdal Karacan ve Levent Çifter’e plaket takdim edildi.
Çekilişlerle çeşitli hediyelerinde verildiği şampiyonluk gecesinde Beşiktaşlılığı ile tanınan, Geliboluspor’un eski kaptanı ve yöneticisi olan Mustafa Ataç’ı da unutmayan Bağımsız Gelibolu Kartalları, eşi Aysun Ataç’a günün anısına çerçeveli bir fotoğraf hediye etti.

Tarih: 02-08-2017

FACEBOOK YORUM
Yorum